Win: Tickets Lucy Rose in Paradiso, Amsterdam

Lucy Rose Work It Out
Scroll naar beneden voor Nederlands.

Win tickets to see Lucy Rose in Paradiso, Amsterdam
Lucy Rose is definitely one of the most interesting singer-songwriter talents out there at the moment. The 26-year-old artist from Warwickshire released her debut album Like I Used To in 2012. Her sweet vocals and folky acoustic tracks immediately grabbed the attention, but now she is back with a fuller and even more exciting sound on second album Work It Out, released in July. To promote this release, Lucy Rose will visit the Netherlands in the first week of October. She will perform in the upstairs hall of Paradiso on the 5th of October and A Bit of Pop Music will give away two tickets!

Everyone already knew she has a great voice from the moment she first collaborated with Bombay Bicycle Club and on her debut it turned out she has a great songwriting talent as well. On Work It Out, she flirts with electronic pop, a fuller instrumentation and more uptempo songs, which all suit those charming vocals perfectly. The album reached the top 10 in the UK and will continue to conquer the hearts of fans of female singer-songwriters in the near future. Are you one of them? Do you want hear her perform the heartbreakingly beautiful ‘Nebraska’ live or do some dances to the uplifting singles ‘Our Eyes’ and ‘Like An Arrow’? Here’s what you got to do:

1. Go to A Bit of Pop Music on Facebook.
2. Like the page.
3. Like the post about Lucy Rose.
4. If you already know who you will take with you if you win the tickets, tag the person as a reaction!

UPDATE: The winner has been contacted, thanks for participating!

——————————————
Win kaarten voor Lucy Rose in Paradiso
Lucy Rose is absoluut één van de meest interessante singer-songwriter talenten van het moment. De 26-jarige zangeres, afkomstig uit Engeland, maakte in 2012 al indruk met haar debuutalbum Like I Used To. Haar lieve stem en mooie, akoestische folkliedjes trokken gelijk de aandacht. Met haar tweede plaat Work It Out, die in juli verscheen, experimenteert ze met een voller geluid en strakke pop songs. Om de plaat te promoten, is Lucy in de eerste week van oktober in Nederland. Op 5 oktober treedt ze op in de kleine zaal van Paradiso en A Bit of Pop Music geeft daar twee kaarten voor weg!

Iedereen wist al dat Rose een fantastisch stemgeluid heeft, toen ze voor het eerst samenwerkte met Bombay Bicycle Club. Met haar eerste plaat liet ze ook nog eens zien een begenadigd songwriter te zijn. Op Work It Out flirt ze met elektronische pop en aanstekelijke refreinen, gemengd met haar nog altijd herkenbare folky stijl. Het past allemaal prachtig bij haar engelachtige stem en de plaat kwam dan ook niet voor niets in de top 10 binnen in het Verenigd Koninkrijk. De plaat zal de komende maanden nog veel meer harten van fans van vrouwelijke singer-songwriters veroveren. Ben jij er zo één? Zou jij Lucy Rose graag eens live aan het werk zien terwijl ze je ontroert met het prachtige ‘Nebraska’ of juist laat dansen op singles als ‘Our Eyes’ en ‘Like An Arrow’? Dit moet je doen:

1. Ga naar de Facebook pagina van A Bit of Pop Music.
2. Like de pagina.
3. Like de post over Lucy Rose.
4. Als je al weet wie je mee wil nemen naar het concert, tag die vriend of vriendin dan vooral even bij de reacties!

UPDATE: De winnaar heeft bericht gehad, dank voor jullie deelname!

Leave a Reply