Song of the Day: Ed Struijlaart & Lisa Lois – Made Of Stars

Ed Struijlaart Lisa Lois
Scroll naar beneden voor Nederlands.

Ed Struijlaart teams up with Lisa Lois on brand new single
Sometimes a little magic happens when two talented musicians unexpectedly work together on a track. This is definitely the case with ‘Made Of Stars’, the brand new single by Dutch singer-songwriter Ed Struijlaart. He wrote the track with Niels Geusebroek and asked Lisa Lois to join in and sing it as a duet with him and the result is a beautiful, hope giving song!

Struijlaart has been working his way up as singer-songwriter in the Dutch music scene for years. He has two albums to his name and released a few singles more recently. Lisa Lois had her big breakthrough when she won X Factor in 2009. She scored a few radio hits, but after the success of the heartbreakingly beautiful ‘Silhouette’ we didn’t hear much from her anymore. This is a great opportunity to change this, as ‘Made Of Stars’ could become a hit. The chorus is just so catchy and stays in your head longer with every listen. Their voices beautifully melt together and the message of the track about sticking together and helping each other out when in need, is sweet and meaningful. This ticks all the boxes to become a radio hit. Let’s hope it does!

——————————————————–
Single Recensie: Ed Struijlaart & Lisa Lois – Made Of Stars

Ed Struijlaart krijgt steun van Lisa Lois op nieuwe single
Soms gebeurt er iets speciaals in de studio als twee artiesten onverwachts samenwerken. Dat kun je wel zeggen van de nieuwe single van Ed Struijlaart. Hij nam het duet ‘Made Of Stars’, geschreven door Ed en Niels Geusebroek, op samen met zangeres Lisa Lois en het resultaat mag er zijn: een mooie, hoopgevende song!

Struijlaart werkt al jaren in de Nederlandse muziekindustrie. De singer-songwriter heeft twee albums op zijn naam staan en bracht meer recentelijk wat losse singles uit. Lisa Lois beleefde haar grote doorbraak in 2009 met het winnen van X Factor en scoorde een aantal radiohits. Na het succes van de prachtige single ‘Silhouette’ vernamen we echter nog weinig van haar. Dit is een goed moment om daar verandering in te brengen, want ‘Made Of Stars’ zou zomaar eens uit kunnen groeien tot een hit. Het refrein is ontzettend pakkend en blijft met elke luisterbeurt langer in je hoofd rondzweven. De krachtige stemmen van de twee rasartiesten smelten mooi samen en brengen een mooie boodschap over het steunen en helpen van elkaar in moeilijke tijden over. Dit heeft alle ingrediënten om een radiohit te worden. Laten we hopen dat we dit vaker gaan horen!

Leave a Reply