Single Review: Davina Michelle – Better Now

davina michelle better now.jpg

Davina Michelle releases powerful break up anthem as second single
Davina Michelle has made waves in the Dutch music industry for quite a while now, but it was only a couple of months ago when she finally released her very own debut single. After going viral with a P!nk cover (which the American pop star herself approved) and having a massive hit with Dutch Glen Faria cover ‘Duurt Te Lang’, she launched the pop single ‘Skyward’ with international appeal. The follow up, which she has been performing live for a while, is out now and it is titled ‘Better Now’. She continues the path she set out with ‘Skyward’ as she serves a contemporary pop production with a massive chorus. She sped up the tempo slightly with a production that cautiously flirts with drum & bass. Her vocals are explosive during the chorus and middle-eight and she sounds fantastic as always. The lyrics could be classified as proper break up anthem material as Michelle is very clear that her former lover should keep his distance. This is a bop and should sure be another big hit for this young Dutch talent!


Single recensie: Davine Michelle – Better Now

Davina Michelle beƫindigt relatie op knallende nieuwe single
Davina Michelle is al enige tijd in beeld in de Nederlandse muziekindustrie, maar het is pas een paar maanden geleden dat ze haar eerste echte eigen single uitbracht. Ze ging viraal met een cover van P!nk (die de Amerikaanse zangeres zelf ook te zien kreeg) en scoorde een grote hit met haar cover van Glen Faria’s ‘Duurt Te Lang’. Met ‘Skyward’ bracht ze haar eerste eigen werk; een moderne popplaat met grootse vocalen en een meeslepend refrein. Ze volgt hetzelfde pad voor haar tweede single ‘Better Now’, die ze al regelmatig live speelde. Het lied heeft een eigentijdse productie die subtiel flirt met het drum & bass genre, maar vooral een groots poprefrein aflevert. Davina serveert grootse vocalen en een herkenbare songtekst. Zo bezingt ze hoe een voormalige geliefde nu beter uit haar buurt kan blijven. Dit wordt ongetwijfeld weer een grote hit voor het Nederlandse talent.

Leave a Reply